Normal_scherm_afbeelding_2023-05-30_om_16.58.51

Vandaag is het Wereld MS-dag en speciaal op deze dag wil de Nationale Zorggids iedereen die werkzaam is in de zorg een extra hart onder de riem steken. Daarom hebben wij nu een unieke winactie waarbij jij kans maakt voor jouw zorgorganisatie/zorginstelling op een pianoconcert van Galina Ryakhovskaya. Om mee te doen, vragen we je het bericht op Facebook te liken en in de reactie achter te laten wat de reden is waarom jij het concert graag zou willen winnen! 

Meedoen doe je hier!

*De winactie is geopend t/m 9 juni, waarna de winnaar zo snel mogelijk van ons een bericht ontvangt.

Het hebben van een piano is overigens geen vereiste. Je wordt volledig ontzorgd met het pianoconcert.

Galina Ryakhovskaya, pianiste

Galina komt uit een muzikaal gezin, haar moeder is klassiek pianiste, haar vader jazzpianist. Zelf speelt ze vanaf haar 4e jaar piano. Ze is opgeleid aan het gerenommeerde M. Musorgsky Muziek College te
St. Petersburg. Alhoewel ze klassiek is geschoold, beheerst ze ook andere stijlen als vrije improvisatie, jazz en populair.

Galina geeft regelmatig huisconcerten. Soms geeft ze mini-gala concerten, bijv. in de Mozes en Aäron- kerk te Amsterdam (voor de kind-slachtoffers van Tsjernobyl). Daarnaast speelt ze regelmatig bij openingen van exposities, o.a. in het Kuiperij Museum te Amsterdam (geopend door minister Vogelaar), het Oude Groninger Museum (‘de Verbazing van het Noorden’), Museum De Buitenplats te Eelde (‘Bloemen’), Gemeentehuis Tynaarlo (Ploeglid Arie Zuidersma), Landgoed Westerlee (Maya Wildevuur), Forma Aktua te Groningen (meerdere expo- sities) en het hoofdkantoor van de Gasunie te Groningen (meerdere exposities). Ook speelde zij in de Blauwe Kamer van de Hermitage en op een party van de Amerikaanse en Georgische consul in St. Petersburg, het Kuna-festival te Lheebroek, RTV Drenthe, NOVA tv, Rotary Club Eems-Dollard en de Soroptimistclub Friesland-Zuid.

Daarnaast meerdere concerten in Duitsland, Frankrijk, Italië en Tsjechië. 

Inmiddels woont Galina al jarenlang in Nederland en verblijdt zij jou graag met haar muziek. Doe nu mee!