Merel van Groningen Project

GRONINGEN -  De presentatie van het Merel van Groningen-project gisteravond bij Nationale Media BV, de uitgever van de Nationale Onderwijsgids en de Nationale Zorggids, was een groot succes. De foyer van het kantoorgebouw aan de Sontweg in Groningen zat vol, aldus de organisatie.

Het Merel van Groningen Project is een lespakket over loverboy-problematiek met aandacht voor zowel voorlichting als preventie. Het lesmateriaal is gebaseerd op het autobiografische boek 'En plotseling ben je van hem' van Merel van Groningen, die zelf slachtoffer werd van een loverboy. Merel van Groningen gaf woensdagavond zelf tekst en uitleg aan de Sontweg in Groningen over het naar haar vernoemde educatieve project.

Het komt niet vaak voor dat een dergelijke presentatie in het noorden van het land wordt gegeven. Nationale Media wil in de toekomst dan ook vaker evenementen en presentaties organiseren die interessant zijn voor professionals uit de zorg- en onderwijssector.

"We hebben hier de ruimte om deze avonden te organiseren en kunnen daarnaast putten uit een groeiend netwerk van klanten en partners", aldus het relatiebeheer binnen de online publisher. "Een avond als deze biedt bezoekers niet alleen de mogelijkheid zich te laten informeren, maar ook om te netwerken met professionals binnen hun eigen sector en interessegebied".

© Nationale Zorggids