KidzTower

In de zomervakantie organiseert KidzTower in Nieuwegein van 26 t/m 29 augustus opnieuw het vakantieprogramma Season School. Dit vakantieprogramma is bedoeld voor slimme en nieuwsgierige kinderen tussen de 8 en 13 jaar uit de regio Utrecht. Het thema is dit keer ‘creativiteit’. Er staan diverse activiteiten en uitstapjes gepland. De kinderen brengen bijvoorbeeld een bezoek aan een koekjesfabriek en ijsmakerij. 

Het is al de zesde keer dat KidzTower het vakantieprogramma Season School organiseert. Elke keer staat een nieuw thema centraal tijdens Season School. In de meivakantie stond Season School bijvoorbeeld nog in teken van het thema ‘zintuigen’. Toen bezochten de kinderen het Blindeninstituut Bartiméus in Zeist en kregen zij een rondleiding door de machinekamer van zwembad Merwestein in Nieuwegein.

Dit keer staat Season School geheel in het teken van het thema ‘creativiteit’. De kinderen brengen een bezoek aan een koekjesfabriek en ijsmakerij. Maar er staan ook andere activiteiten en uitstapjes op het programma. De kinderen leren bijvoorbeeld alles over gebarentaal en sterrenkunde. Daarnaast krijgen ze een rondleiding door kasteel Rijnhuizen en bezoeken ze het Natuurkwartier, beide in Nieuwegein.

Season School begint elke dag om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. Aanmelden kan via de website www.kidztower.nl.