Normal_autisme_afbeelding

De organisatie MEE Zuid-Limburg organiseert 16 januari in Heerlen een voorlichtingsavond over autisme. De avond is met name bedoeld voor opa's en oma's en andere familieleden die meer willen weten over de diagnose autisme van hun kleinkind, neefje of nichtje. Dit meldt MEE Zuid-Limburg.

MEE ondersteunt mensen met een beperking. Maar ook voor familieleden van mensen met een handicap kan de beperking van hun naaste soms moeilijk zijn. Voor sommige grootouders of andere familieleden is de diagnose autisme van een kind in de familie een grote verrassing en roept dit veel vragen op.

MEE organiseert daarom in samenwerking met de Nederlandse Vereniging voor Autisme regio Limburg een speciale avond die wellicht kan helpen om manieren te vinden waarmee familieleden de ouders kunnen steunen. De avond wordt georganiseerd op donderdag 16 januari van 19.30 tot 22.00 uur bij MEE Heerlen aan de Frankenlaan 7 in Heerlen. Aanmelden kan via het telefoonnummer 088-0102222 of via email: m.vrolijk@meezuidlimburg.nl

© Nationale Zorggids