Logo_centrum_jeugd_gezin_cjg_logo

Het Centrum voor Jeugd en Gezin (CJG) Barneveld zoekt de komende maanden naar ouders die willen meedenken en meepraten over het opvoeden en laten opgroeien van kinderen. Een eerder aangekondigde interactieve bijeenkomst met ouders en professionals op 24 juni is verplaatst naar dinsdag 16 september 2014, zo meldt CJG Barneveld.

Het CJG ondersteunt ouders, jongeren, professionals en vrijwilligers bij opvoeden en opgroeien en zijn benieuwd naar de ervaringen en behoeften van ouders in deze ontwikkeling. Daarom organiseert het CJG op dinsdagavond 16 september 2014 een avond voor ouders en verzorgers, beleidsmedewerkers van de gemeente Barneveld en professionals van het CJG.

De bijeenkomst vindt plaats in het CJG Barneveld, Bouwheerstraat 52 van 18.45 tot 21.30 uur. Tijdens deze zal worden gesproken over wat belangrijk is in het contact tussen ouders en professionals en de eisen waaraan nieuwe professionals dienen te voldoen.

Meer informatie is te vinden op www.cjgbarneveld.nl. Aanmelden voor de interactieve gespreksavond kan vóór 2 september 2014 via miriamstolten@zorgbelanggelderland.nl.

© Nationale Zorggids