Logo_cropped-header2016

Merel van Groningen-consultancy (MvG) blijft investeren in het MvG-project. Buiten dat de trainingen nu geaccrediteerd zijn door Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ) is het MvG-project  de procedure in gegaan voor erkenning van de data bank van het Nederlands Jeugdinstituut (het NJi).

Al het werkmateriaal is bovendien aangepast van papier naar digitaal, dat betekent dat de kosten zo omlaag kunnen. De consultancy heeft nog steeds het doel voor ogen dat het aantal slachtoffers van loverboys, sexting en Grooming naar beneden moet en iedereen zo de kans krijgt  met dit project te kunnen werken.

Dat houdt in dat de kosten van driedaagse starterstraining (open inschrijving) kunnen verlagen naar 500 euro exclusief btw, bij een minimale deelname van 10 inschrijvingen. Voor in-company trainingen geldt een ander tarief van 3500 euro exclusief btw, met een max van 10 personen. http://www.merelvangroningen.nl/3-daagse-open-training-individuele-professionals/.

De 2 daagse training signaleren mogelijk slachtoffers loverboys is verlaagd naar 300 euro exclusief btw, met een minimale deelname van 10 inschrijvingen. Voor in-company geldt een ander tarief van 2000 euro exclusief, met een max van 10 personen.
http://www.merelvangroningen.nl/training-signaleren-mogelijke-minderjarige-slachtoffers-van-loverboys/
(*deze prijzen zijn van toepassing zolang het MvG-project in de procedure van erkenning zit van het NJI.)

De aanstaande open trainingen staat gepland voor 15 & 16 juni.

De eerstvolgende open training in het najaar zal plaats vinden op 5 oktober, op deze dag zullen de andere trainingsdagen in overleg gepland worden met de deelnemers. Inschrijven kan via info@merelvangroningen.nl.

Buiten dat de consultancy enorm trots is op het MvG-project, waar jongeren samen hun trainer op een educatieve methode weerbaar kunnen maken, is de organisatie ook blij met de mooie recensies, zoals onderstaand.

Reactie adviseur Movisie: “Het project is ontwikkeld met gebruik van zowel ervaringskennis, kennis van professionals en bewezen kennis uit onderzoek en sluit mooi aan bij de jongeren. Het geeft op een laagdrempelige wijze voorlichting en psycho-educatie over seksueel grensoverschrijdend gedrag. Hierdoor zijn de (gast)docenten in staat mogelijke en potentiële slachtoffers te signaleren en (begeleid) door te verwijzen. De inzet van ervaringsdeskundigen is een essentieel onderdeel van waarom het goed aansluit en wordt in weinig programma's zo professioneel gedaan. Dat alles maakt Merel van Groningen project uniek.”

(Dit is een advertorial van Merel van Groningen Consultanty (MvG-consultancy)