Normal_ronaldmcdonald

Samen met luisteraars en vrienden van de show liepen 538-dj Edwin Evers en zijn team vandaag 5.38 kilometer voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Alle deelnemers doneerden 15 euro voor een startbewijs voor de fun run en konden zich daarnaast laten sponsoren. In totaal is er 129.560,80 euro bijeengelopen door de renners. De volledige opbrengst van de Evers Staat Op Run gaat naar Ronald McDonald Huis Groningen. Dat meldt het Ronald McDonald Kinderfonds.

Onder andere Beau van Erven Dorens, Olcay Gulsen, Gerard Joling, Jeroen van der Boom, Jan Joost van Gangelen, Menno de Boer, Airen Mylene, Bridget Maasland, Merel Westrik, Humberto Tan, Kim Kötter, Dennis van der Geest en Michael Boogerd deden mee aan de recreatieve sponsorloop.

“Heel bijzonder wat alle renners en luisteraars vandaag bij elkaar hebben gebracht”, zegt Jolanda Kamphuis, manager van Ronald McDonald Huis Groningen. “Met deze opbrengst kunnen we snel starten met de bouw van vier extra gastenkamers, zodat nog meer ouders dicht bij hun zieke kind kunnen zijn. We zijn iedereen enorm dankbaar. Ik nodig het team van Evers Staat Op graag uit om de nieuwe kamers te komen bekijken in het voorjaar.”

Door: Redactie Nationale Zorggids