Normal_rss_entry-134665

Tijdens de ‘Evers Staat Op run’ die op 1 juli wordt gehouden, wordt geld ingezameld voor het goede doel Spieren voor Spieren dat zich inzet voor kinderen met een spierziekte. Radiopresentator Edwin Evers zal zelf meelopen met de sponsorloop in het Amsterdam Science Park. Bovendien is deze run live te volgen op Radio 538.

"We zetten alles op alles om met de 'Evers Staat op Run' zoveel mogelijk geld op te halen voor Spieren voor Spieren. Het is zo bijzonder en dankbaar om te zien hoe we met deze fun run ons steentje kunnen bijdragen aan het goede doel", zegt Evers. "Vanaf aanstaande maandag halen we zoveel mogelijk 538-luisteraars en bekende vrienden over de streep om met ons mee te rennen!" In de uitzending van woensdagochtend zegde Albert Verlinde zijn medewerking toe.

De afstand van de sponsorloop is 5.38 kilometer, maar deelnemers mogen net zoveel rondjes rennen als ze willen. Vorig jaar werd tijdens de eerste editie van de ‘Evers Staat Op Run’ 129.560,80 euro opgehaald voor het Ronald McDonald Kinderfonds.

Door: ANP