Normal_rss_entry-153511

De Koninklijke Nederlandse Munt eert het dertigjarige bestaan van Make-A-Wish Nederland met een speciale Make-A-Wish munt. Gisteren verrichtte Wendy van Dijk, ambassadrice van de stichting, de ceremoniële Eerste Slag van de munt. Stichting Make-A-Wish Nederland startte in 1989 en werkt iedere dag met ruim 600 vrijwilligers aan het verwezenlijken van de dromen van ernstig zieke kinderen tussen de drie en achttien jaar. Dit meldt Make-A-Wish Nederland.

“We vinden het een eer om een speciale munt te mogen maken voor het 30 jarige bestaan van Make-A-Wish Nederland. Een stichting die wij een warm hart toedragen vanuit zowel zakelijk als persoonlijke overwegingen”, aldus Bert van Ravenswaaij, CFO Koninklijke Nederlandse Munt

“Make-A-Wish Nederland heeft een eigen munt! Door de samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Munt kunnen we voor nog meer kinderen met een ernstige, soms zelfs levensbedreigende ziekte hun allerliefste wens in vervulling laten gaan. Together we are Make-A-Wish”, voegt Hanneke Verburg, CEO Make-A-Wish Nederland, toe.

Make-A-Wish Munt

Het logo van Make-A-Wish Nederland siert op de voorzijde van de munt. In de ronding staat de missie van de stichting beschreven: ‘samen geven wij ernstig zieke kinderen hoop en kracht voor de toekomst door hun liefste wens te vervullen’. Op de keerzijde van de munt staat een kindje afgebeeld, omgeven door dertig sterren. Deze sterren tellen het aantal jaren waarin Make-A-Wish Nederland actief is.

Door: Redactie Nationale Zorggids