Normal_meisje_jong_kind_misbruik_pesten46

Een 41-jarige man uit Beesel (Limburg) heeft van de rechtbank een celstraf van zes jaar opgelegd gekregen voor het misbruiken van zijn dertienjarige dochter, die daardoor zwanger werd. Ook mishandelde de man zijn vrouw en zoon. Het meisje heeft abortus laten plegen, waarbij DNA uitwees dat haar eigen vader het kind heeft verwekt. Dit meldt Telegraaf. 

De dochter van de dader was slechts dertien jaar oud toen haar vader, Falmas A., haar gedurende een half jaar meerdere malen heeft misbruikt. Dit misbruik kwam aan het licht toen moeder met haar kinderen het huis ontvluchtte. Haar dochter bleek zwanger te zijn en koos voor een abortus. Uit DNA-onderzoek bleek dat Falmas A. de vader van de baby was.

Zelf zegt de man dat zijn vrouw zijn sperma bij hun dochter heeft ingebracht.  Van misbruik zou geen sprake zijn. De rechtbank in Roermond vond dit verhaal niet geloofwaardig. Het Openbaar Ministerie (OM) had acht jaar cel geëist maar daar ging de rechtbank niet in mee. Het meisje is momenteel nog in behandeling om het misbruik te verwerken.

Door: Redactie Nationale Zorggids