Logo_villa_pardoes

De website van Villa Pardoes is inmiddels weer in de lucht, maar lag er een tijdje uit na de uitzending van Beau Five Days Inside. Beau van Erven Dorens was dinsdagavond weer terug op de buis met het tweede seizoen van zijn succesvolle programma. Hij bracht een bezoekje aan Villa Pardoes waar ernstig zieke kinderen een week lang zorgeloos kunnen genieten. Kijkers voelden zich geroepen om iets bij te dragen en gingen massaal over tot doneren. Dit meldt RTL Nieuws. 

Bij Villa Pardoes kunnen ernstig, soms dodelijk, zieke kinderen tussen de vier en twaalf jaar terecht voor een onbezorgd weekje weg, samen met hun ouders en broertjes of zusjes. Het terrein van Villa Pardoes ligt naast de Efteling, waar kinderen die sterk genoeg zijn ook een dagje (of meer) van de achtbanen en andere spannende ritjes kunnen genieten.

In Beau Five Days Inside verblijft Van Erven Dorens vijf dagen lang in instellingen waar mensen normaal gesproken niet zo snel komen. De presentator heeft alvast laten weten dat dit seizoen waarschijnlijk het laatste is. “Het is gewoon heftige shit. Ik zit daarnaast in allemaal andere programma’s waar het ook niet altijd makkelijk is. Laten we dat maar gewoon even niet doen.”

Door: Nationale Zorggids