Normal_justitie__rechtbank

Een 20-jarige man heeft gisteren een celstraf van vijf jaar tegen zich horen eisen voor het verkrachten van een minderjarig meisje. Echter heeft het meisje uit het asielzoekerscentrum in Oisterwijk haar verklaring ingetrokken en wil de man nu met haar trouwen. De officier van justitie gelooft de onschuld van het tweetal niet en daarom is vijf jaar cel geëist. Dit meldt Telegraaf.

Het destijds 15-jarige meisje werd door de verdachte van achteren vastgepakt en kreeg een doek over haar hoofd. Hij had seks met haar en maakte ook foto’s van het minderjarige meisje. Er werd door het slachtoffer aangifte gedaan maar even later zei ze dat de seks toch vrijwillig was.

“Ik wil mijn leven met haar delen”

Ook de man spreekt van vrijwillige seks. Hij wil zelfs trouwen met het slachtoffer. “Ik ben nog steeds verliefd op haar. Ik wil mijn leven met haar delen”, zo verklaarde de man in de rechtbank. De officier van justitie vermoedt dat de man het meisje heeft gedwongen om haar verklaring in te trekken. Getuigen hebben verklaard dat zij het meisje hebben horen gillen. “Dit is weerzinwekkend. Dat kan absoluut niet door de beugel”, zo stelt de officier van justitie.

De uitspraak tegen de verdachte wordt over twee weken verwacht.

Door: Nationale Zorggids