Normal_normal_normal_cyber__hack__computer__internet

Pedofilievereniging Martijn is in 2014 verboden, maar het Openbaar Ministerie (OM) vermoedt dat de vereniging zich niet aan dit verbod houdt. Het is een strafrechtelijk onderzoek gestart nadat er afgelopen zomer een aangifte hierover binnenkwam. Dit melden NOS en RTL Nieuws. 

Twee voormalig leden van de pedofilievereniging zouden een website hebben waarop ze zich inzetten voor het legaal maken van seks tussen volwassen en kinderen. Er gaat regelmatig een nieuwsbrief uit met tips over kindermisbruik. 34 mensen ontvangen deze nieuwsbrief.

E-maillijst

Wie op de e-maillijst wil komen, moet zwart op wit bevestigen dat ze seks tussen volwassenen en kinderen willen legaliseren. Op de gesloten website wordt ook in detail besproken wat ze bij welk kind willen doen en wat zij een gepaste leeftijd vinden voor kinderen om seks te hebben.

Zoals een van de leden schrijft: “Door alle seksuele interacties met kinderen verkrachting te noemen, met bizarre gevangenisstraffen tot gevolg, creëert onze maatschappij monsters.”

Door: Nationale Zorggids