Entreebewijzen Diergaarde Blijdorp voor kwetsbare kinderen en zorgverleners

Diergaarde Blijdorp en een aantal zorginstellingen en goede doelen slaan de handen ineen om zorgverleners en kwetsbare kinderen een hart onder de riem te steken en iets leuks in het vooruitzicht te stellen. 

De Diergaarde is nu tijdelijk gesloten. De bezoekers worden erg gemist, het is nu wel heel stil in Blijdorp. Een groot deel van de dagelijkse werkzaamheden gaat wel gewoon door. De vele unieke dieren en planten blijven natuurlijk verzorging vragen. De verzorgers werken hard door in kleine, veilige teams om dit mogelijk te maken. Online blijft Blijdorp de mensen inspireren met de verhalen over de dieren, de natuur en het belang van natuurbehoud. 
 
Tegelijkertijd wordt er bij zorginstellingen en goede doelen alles aan gedaan om kwetsbare mensen te helpen deze onzekere tijd zo goed mogelijk door te komen. Op dit moment hebben we elkaar meer nodig dan ooit.
 
Daarom heeft Blijdorp het volgende bedacht. Voor elk entreebewijs dat je nu koopt, schenkt de Diergaarde een entreebewijs aan zorgverleners en kwetsbare kinderen. Zo hebben we allemaal iets leuks om naar uit te kijken. Meedoen? Kijk op diergaardeblijdorp.nl/samensterk
 
Bij deze actie schenkt Blijdorp entreebewijzen aan negen samenwerkende partners: Erasmus Medisch Centrum, Maasstad Ziekenhuis, Franciscus Gasthuis &Vlietland, Ikazia Ziekenhuis, Stichting Het Vergeten Kind, Giovanni van Bronckhorst Foundation, Humanitas, Laurens en Aafje. Het entreebewijs is geldig vanaf het moment dat Blijdorp weer opengaat.
 
Kijk voor meer informatie en alle voorwaarden op diergaardeblijdorp.nl/samensterk
 
Door: Nationale Zorggids