Voor seksueel misbruik eigen tweeling moet vader 6 jaar de cel in

Voor het twee jaar lang verkrachten van zijn tweeling, moet een 31-jarige vader 6 jaar de cel in. Ook heeft hij tbs opgelegd gekregen. Het seksueel misbruik begon in 2021 toen de tweeling 2 jaar oud was en hield aan tot hun 4e levensjaar. Volgens vader J.M. gebruikte hij veel harddrugs en had hij hierdoor een grote seksdrang. Hij heeft zijn daden dan ook toegegeven. Dit meldt RTV Oost. 

Het Openbaar Ministerie eiste twee weken geleden nog een celstraf van 5 jaar met tbs, maar vanwege de ernst van het misbruik legt de rechtbank een hogere gevangenisstraf op. Dat betekent dat de man na het uitzitten van zijn celstraf naar een tbs-kliniek moet. Zijn tweeling krijgt als ze 18 jaar zijn een schadevergoeding van meer dan 30.000 euro.

'Lekker incest doen'

In 2021 begon het seksueel misbruik onder de douche van de stacaravan waar J.M. woonde en waar zijn kindjes in het weekend kwamen logeren. Beide peuters werden door hem misbruikt. In een geluidsfragment van filmpjes die op zijn laptop en  telefoon zijn gevonden, is onder meer te horen dat de man tegen zijn dochter zegt dat hij “lekker incest” met haar gaat doen. Twee weken geleden liet J.M. nog weten veel spijt te hebben van zijn acties. Hij deelde ook filmpjes die hij van zijn ontucht maakte via Telegram. Ook bood hij zijn dochtertje aan andere mannen aan om seks mee te hebben.

Door: Nationale Zorggids / Johanne Levinsky