Normal_images__2_

Op 17 juni houdt de afdeling Fertiliteit van het Groene Hart Ziekenhuis (GHZ) een online seminar over zwanger worden. Het thema van de webinar is 'als zwanger worden niet vanzelf gaat'. Gynaecologen en fertiliteitsverpleegkundigen geven informatie over zwanger worden. Er kan anoniem deelgenomen worden aan de webinar. Dit meldt het Groene Hart Ziekenhuis. 

Het idee van de webinar is dat geïnteresseerden thuis kunnen blijven en via hun computer of tablet deel kunnen nemen, anoniem als zij dat willen. 
 
Claudia van Meir, gynaecoloog en Monique Muilwijk, fertiliteitsverpleegkundige, zullen tijdens de online-seminar niet alleen informatie geven over de meest gunstige levensstijl voor een zwangerschap, ook worden medische aspecten besproken en zal aan de orde komen hoe en wanneer de kans op een zwangerschap geoptimaliseerd kan worden. Feiten en fabels rondom zwangerschap zullen tevens worden behandeld. Daarnaast is het een interactieve seminar: er worden polls gehouden en deelnemers kunnen vragen stellen.
 
De seminar wordt op 17 juni gehouden van 20:00 tot 21:30. Voor meer informatie klik hier
 
© Nationale Zorggids