Normal_normal_zwangerschapstest_pregnancy_test_result_wiki_-c_

De draagmoeder die vrijdag in de rechtszaal haar kind opeiste, zegt dat er geen sprake was van opzet. Het kindje dat zij eigenlijk voor een homostel droeg, blijkt van haar en haar man te zijn. Dat meldt Tubantia. 

De vrouw voerde zelf een inseminatiebehandeling uit, met het sperma van de mannen. In de periode dat zij zwanger zou worden voor het stel, zou zij voorbehoedsmiddelen gebruiken tijdens de seks met haar man. Er zou hoe dan ook een dna-test worden afgenomen na de zwangerschap en daaruit blijkt nu dat haar man de vader is, en niet het stel.

De 27-jarige vrouw laat nu weten dat ze er alles aan heeft gedaan om ervoor te zorgen dat het kindje alleen van de mannen kon zijn. Nu het kindje toch van haar man blijkt te zijn, is ook zij verrast. Ze snapt dan ook goed waarom de mannen boos op haar zijn. “Maar dit was echt geen voorbedachte rade. Je moet harteloos zijn als je iemand zo’n groot geluk af kunt pakken. Dan ben je ziekelijk”, zegt ze.  Het kindje staat nu samen met haar ouders onder toezicht van jeugdzorg. 

Door: Redactie Nationale Zorggids