Normal_vrouw_feest

DJ Marinka da Fonseca organiseert op 16 december de eerste clubnacht voor vrouwen: Knocked Up. Het feest vindt plaats in de Marktkantine en de gehele nacht wordt rekening gehouden met de wensen en behoeften van de zwangere vrouw. Zo worden er alcoholvrije cocktails geschonken, zijn er massagestoelen en is er een silent disco. Dat meldt het Parool. 

“Sinds mijn zwangerschap ben ik ook wel in een club geweest. Maar dat is niet de meest aangename omgeving voor als je zwanger bent. Ik had het bijvoorbeeld veel te warm. En soms wordt er alsnog binnen gerookt, dat wil je natuurlijk niet hebben”, zegt Da Fonseca die inmiddels 33 weken zwanger is.

Daarom organiseert zij op 16 december een clubavond, speciaal voor de zwangere vrouw. Naast alcoholvrije drankjes en massagestoelen is er een silent disco zodat de decibellen niet bij de baby naar binnen dreunen en  wordt er rekening gehouden met de hitte. Het is daarom niet de bedoeling dat de Marktkantine tijdens Knocked Up is uitverkocht, anders wordt het te warm. Wie naar deze speciale clubavond wil is er welkom tussen 17.00 en 23.00 uur. Een toegangskaartje kost 17,50 euro. 

Door: Redactie Nationale Zorggids