Logo_mildred_clinics_logo_cs

Abortusklinieken het Mildredhuis in Arnhem en Rutgers Stimezo uit Eindhoven gaan samen verder onder de naam Mildred Clinics. Vrouwen die overwegen om hun zwangerschap te beëindigen, kunnen hierdoor nog beter worden geholpen. Dat meldt Mildred Clinics. 

Een ongewenste zwangerschap brengt lastige en vaak verdrietige keuzes met zich mee. De abortusklinieken in Arnhem en Eindhoven hebben jarenlange ervaring met het begeleiden van vrouwen die voor zo’n moeilijke beslissing staan. De klinieken werkten al intensief samen en hebben hun krachten sinds 1 januari verder gebundeld onder één gezamenlijke nieuwe naam: Mildred Clinics.

Mildred is een oud-Engelse naam en betekent ‘milde kracht’. De nieuwe naam past bij de identiteit die de organisatie wil uitstralen: Mildred Clinics wil dat vrouwen met mildheid naar hun keuze kijken en hen kracht geven om achter hun beslissing te staan.

De samensmelting en nieuwe Mildred Clinics-huisstijl leiden tot een duidelijker profiel. Hierdoor zullen vrouwen hun weg naar de klinieken beter weten te vinden, is de verwachting. Ook worden mensen en middelen efficiënter ingezet, wat een positief effect heeft op de verleende zorg.

Door: Redactie Nationale Zorggids