Normal_rss_entry-127350

Ria Bremer gaat opnieuw een programma presenteren rondom een uniek zwangerschapsonderzoek. In het programma vertellen vrouwen, net als in de door haar gepresenteerde uitzending van Vinger aan de Pols in 1983, over hun ervaringen met zwangerschap en bevalling. Na 35 jaar maakt Ria de balans op met nieuw landelijk onderzoek, maakte AVROTROS maandag bekend.

Voor Hoe Bevalt Nederland duikt Bremer in de wereld van zwangerschappen en bevallingen. Hoe ervaren vrouwen dat tegenwoordig? En wat zijn de ervaringen van vrouwen die juist proberen zwanger te worden? Ook besteedt de 78-jarige presentatrice aandacht aan de nieuwste technieken. "Er is in 35 jaar zo ontzettend veel veranderd", zegt Ria. "En het gaat maar door. Soms heb ik het gevoel dat onvruchtbaarheid straks niet meer bestaat en dat kinderen in plaats van in de slaapkamer in het laboratorium worden gemaakt."

Het onderzoek wordt uitgevoerd door het EenVandaag Opiniepanel. De resultaten vormen de basis voor Hoe Bevalt Nederland, dat vanaf 5 september te zien is op NPO 1.

Door: ANP