Logo_samen_radboud

Op de nieuwe website van SAMEN regio Nijmegen vinden (aanstaande) zwangere vrouwen informatie om een gezonde en veilige start te maken. Deze site is gemaakt door samenwerkende organisaties in de regionale geboortezorg, waaronder het Radboudumc. Dat meldt het Radboudumc.

Wie zwanger is, heeft mogelijk veel vragen. Waar vind ik de juiste zorg in de regio Nijmegen voor mijzelf en mijn baby? Wanneer krijg ik de eerste echo? Waar vind ik een verloskundige? En ook: waar kan ik bevallen? Op www.samennijmegen.nl zijn de antwoorden op al deze vragen te vinden.
 
Op de nieuwe website van SAMEN regio Nijmegen vinden (aanstaande) zwangere vrouwen informatie om een gezonde en veilige start te maken. De website leidt stapsgewijs naar de juiste informatie voor elk specifiek moment van de zwangerschap. Van de aanmelding bij een verloskundige tot en met de bevalling. Ook biedt de site informatie over het consultatiebureau dat de groei en ontwikkeling van de baby volgt.

De website is gemaakt door de samenwerkende organisaties in de regio Nijmegen rond geboortezorg. Binnen SAMEN regio Nijmegen werken verschillende organisaties met elkaar samen om te zorgen dat de zwangerschap en bevalling op een veilige en gezonde manier verlopen. Ook de zorg voor de baby na de bevalling is in goede handen bij de aangesloten organisaties.
 
SAMEN regio Nijmegen is een samenwerkingsverband tussen de organisaties op het gebied van geboortezorg in de regio Nijmegen: CWZ, Radboudumc, verloskundige praktijken, kraamzorgorganisaties en de jeugdgezondheidszorg van GGD Gelderland-Zuid. 

Door: Redactie Nationale Zorggids