Normal_kikker__grap__1april

Vanaf vandaag kun je bij A.Vogel oorspray krijgen die Oost-Indische doofheid tijdelijk verlicht, kun je slapen als een baby met een Schommelboxspring van Swiss Sense en kunnen baby’s in een nieuwe draagzak van Macna mee op de motor. Dit zijn slechts een paar grappen die bedrijven op 1 april de wijde wereld in hebben gestuurd. De hele dag houdt het Algemeen Dagblad bij welke 1 april-grappen er zijn en wij lichten de grappen die aan de zorg gerelateerd zijn uit. 

Kippie, een bedrijf dat kiphapjes maakt, plaatst vandaag een Youtube-video waarmee het een nieuwe dienst lanceert. Gepensioneerden in Dordrecht kunnen hun steentje bijdragen door met hun scootmobiel van Kippie door de stad te racen om mensen hun kipbestelling te bezorgen.

FBTO geeft op 1 april een heuse pollenfilter voor je neus weg. Een uitkomst voor iedereen die last heeft van hooikoortsklachten! Het enige wat jij hoeft te doen is aangeven welke kleur je wil.

 

Bij Heleen Bogert KraamzorgPLUS kunnen vrouwen samen met een begeleider checken of het veilig is om met de kinderwagen over te steken. Hiervoor heeft het een speciaal parcours opgesteld die kan worden belopen.

En dan nog dit filmpje:

 

Ben jij nog ergens ingetrapt vandaag? Laat het ons weten! Wij gelukkig niet, maar op de redactie moet je uiteraard scherp zijn en enorm alert blijven op 1 april. 

Nog meer leuke grappen vind je hier.