Normal_mamas_wereld

Op zondag 28 februari om 17.00 start het tweed seizoen van ‘Mama’s Wereld’ op RTL4. Het tv-programma gaat aandacht besteden aan de mogelijk geboortegolf die Nederland vanwege de lockdowns en hele vele thuiswerken te wachten staat. Dit meldt tv-producent Enjoy Life Media. 

In 2016 maakte Enjoy Life Media al een eerste seizoen van ‘Mama’s Wereld’. Vanwege de te verwachte piek in geboortes in coronatijd gaf RTL groen licht voor een tweede seizoen.

In het programma delen presentatrices Kimberley Klaver en Sanne Heijen vanuit hun ‘Mama’-studio praktische tips en adviezen over zwangerschap, de bevalling en het opvoeden van kinderen in de leeftijd van 0 tot 5 jaar. Daarnaast schuiven gasten en experts aan, worden baby- kleuter- en peuterproducten uitgeprobeerd en geeft healthcoach & influencer Li-Ann van Groen de kijker tips op dat gebied in de wekelijkse rubriek ‘Mama in balans’.

Vierdelige reeks

Verder wordt tijdens de luchtige, vierdelige reeks vanuit die studio meegekeken naar losse reportages die de twee presentatrices in het land opnemen om jonge en hippe, aanstaande mama’s bij te staan in hun vragen over het Moederschap. Daarbij houden ze de kijker op de hoogte van alles wat moeders moeten weten over hun kind als baby, dreumes, kleuter en peuter.

Door: Nationale Zorggids
Foto: Enjoy Life Media