Normal_politie1

Woensdagmiddag vond een voorbijganger het stoffelijk overschot van een pasgeboren baby in een park aan de Kleine Heistraat in Wernhout (Noord-Brabant). Hij alarmeerde de politie en een onderzoek werd opgestart. Ondertussen is duidelijk dat het om een meisje gaat, maar de politie heeft nog veel vragen en vraagt getuigen om zich te melden. Dit meldt de Politie. 

Donderdag is in het park gezocht naar sporen en in de omgeving vond een buurtonderzoek. Eventuele camerabeelden worden bekeken. Het lichaam van het meisje zal worden onderzocht om meer duidelijkheid te krijgen over de doodsoorzaak en identiteit.

De politie maakt zich ernstige zorgen over de geestelijke en fysieke gezondheid van de moeder van het meisje. Zij heeft mogelijk dringend hulp nodig. Ook getuigen die vermoeden wie de moeder is, worden verzocht de politie te bellen. Daarnaast sluit het niet uit dat de moeder woonachtig is in België, ook getuigen daar kunnen via 0900 – 8844 of anoniem via Meld Misdaad Anoniem op 0800 – 7000 contact opnemen met de politie. Wie vertrouwelijke informatie wil melden over een ernstig misdrijf kan bellen naar Team Criminele Inlichtingen via 088 – 6617734.

Door: Nationale Zorggids