Nieuw seizoen 'Vier handen op één buik' met Özcan Akyol en Kim Kötter

‘Vier Handen Op Eén Buik’ volgt aanstaande moeders die laten zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ze worden dit seizoen weer stevig aangemoedigd door bekende moeders en een bekend stel. Met hun ervaring loodsen zij de tienermoeders en -vaders door deze bijzondere en spannende tijd. Want wat komt er allemaal op ze af op weg naar het ouderschap? En hoe bereiden ze zich daarop voor? Kim Kötter, Heleen van Royen, Tabitha én Özcan Akyol met zijn vrouw Anna van den Breemer begeleiden ze voor, tijdens en na de bevalling. ‘Vier Handen Op Eén Buik’ is vanaf 30 augustus om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Dit meldt BNNVARA. 

In de eerste aflevering is 20-jarige Meli te zien. Op haar vijftiende beviel ze onverwachts van haar eerste kindje: dochter Nay-Zylla. Vier jaar later leert ze Geronimo kennen en al snel raakt ze opnieuw in verwachting en bevalt ze van een zoon. De kersverse ouders hebben veel ruzie en maken een einde aan hun relatie, maar dan komt Meli erachter dat ze wéér zwanger is.

Tweeling

Omdat ze al twee kinderen heeft, in een te klein huis woont, nog met school bezig is en schulden heeft, twijfelt ze om het kindje te houden. Maar deze twijfel verdwijnt als blijkt dat er een tweeling in haar buik groeit. Dat vindt ze zo bijzonder dat ze het avontuur met vier kinderen aangaat. Ze krijgt het hierdoor wel druk, want ze staat er vrijwel alleen voor en heeft nog weinig babyspullen voor de tweeling. Bekende moeder Kim Kötter staat haar bij in deze bijzondere, maar ook hectische periode.  

Door: Nationale Zorggids
Credits: BNNVARA / SkyhighTV