RTL Boulevard en McDonald’s in actie voor Ronald McDonald Huizen

Van 20 tot en met 24 maart komen RTL Boulevard en McDonald’s in actie voor de Ronald McDonald Huizen. Tijdens deze campagneweek wordt elke avond aandacht gevraagd voor families, van wie een kind is opgenomen in het ziekenhuis. Het doel van de week is om 6.000 overnachtingen voor families in de Ronald McDonald Huizen mogelijk maken.

In de Ronald McDonald Huizen logeren jaarlijks zo’n 6.000 ouders. Daar zijn zij op loopafstand van het ziekenhuisbed van hun zieke kind. De Huizen kunnen alleen bestaan dankzij de hulp van vrijwilligers, donateurs en sponsors. Daarom organiseert McDonald’s, partner van het Kinderfonds, deze actieweek in RTL Boulevard.

Donaties

Elke avond deelt RTL Boulevard verhalen van families, die hebben verbleven in een Ronald McDonald Huis. Tegelijkertijd wordt opgeroepen om een donatie te doen. Dat kan door ‘NACHT’ te smsen naar 7171 of via kinderfonds.nl. Zo hopen alle partijen samen met de kijkers 6.000 overnachtingen in de Ronald McDonald Huizen te realiseren. Dat betekent voor elke familie die jaarlijks in een Huis verblijft, één overnachting.

De actieweek van RTL Boulevard en McDonald’s is van 20 tot en met 24 maart 2023. Kijk elke avond RTL Boulevard bij RTL4 om 18.35. Lees alles over de campagne via kinderfonds.nl.

Door: Nationale Zorggids