Geboorteloket ADO Den Haag sinds deze week open

Trotse nieuwe ouders in Den Haag die fan zijn van ADO, kunnen hun pasgeboren baby sinds deze week bij het geboorteloket van de club laten registreren. Zo krijgen zij een officieel geboortecertificaat dat ook nog eens aantoont dat hun kindje al vanaf dag één is aangesloten bij ADO Den Haag. Dit initiatief is een samenwerking met het HagaZiekenhuis, meldt de voetbalclub. 

Ouders, grootouders en andere familieleden kunnen er een geboortecertificaat aanvragen. Geregistreerde baby’s worden bij ADO een ‘ADO-Stork’ genoemd en zijn in de eerste twee jaren van hun leven lid van de ADO Storks. Ze hebben een officieel geboortecertificaat en krijgen op hun eerste verjaardag een verrassing. Kinderen kunnen daarna doorstromen naar de ADO Kids Club.

Registreren

Registreren kan online via adodenhaag.nl/geboorteloket. Is de registratie compleet, dan kun je het lidmaatschap ADO-Stork aanschaffen via het ticketaccount. Door de bevestigingsmail in de Hagashop in het HagaZiekenhuis of in de Fanstore te laten zien, kunnen ouders of andere familieleden het geboortecertificaat in ontvangst nemen.

Door: Nationale Zorggids / Johanne Levinsky