Kim Feenstra trapt seizoen 10 van ‘Vier Handen Op Eén Buik’ af

In het tiende seizoen van ‘Vier Handen Op Eén Buik’ kunnen kijkers weer en nieuwe groep aanstaande tienermoeders volgen die laten zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. De bekende moeders kunnen dankzij hun ervaring met het ouderschap de moeders als geen ander aanmoedigen in deze bijzondere en spannende tijd. Sanne Vogel, Kim Feenstra, Isa Hoes, Soundos El Ahmadi, Channah Koerten, Nienke Plas, Bobbi Eden en Dyantha Brooks beleven samen met de moeders-in-spé de periode van voor, tijdens en na de bevalling. ‘Vier Handen Op Eén Buik’ is vanaf 29 augustus om 20:25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3. Dit meldt BNNVARA. 

In de eerste aflevering staat Shylena (19) voor een belangrijke keuze als ze erachter komt dat ze zwanger is. Doordat haar vriend totaal niet blij is met de zwangerschap moet ze kiezen voor de baby of haar vriend. Shylena kiest voor de baby en komt er alleen voor te staan. Ze besluit daarom om weer bij haar moeder te gaan wonen, en die heeft het niet makkelijk. Ze kampt al jaren met een vorm van kanker. Model, fotograaf en moeder Kim Feenstra ondersteunt Shylena op weg naar en na de bevalling.

Iemand anders inspireren

Feenstra: "Ik doe mee met ‘Vier Handen Op Eén Buik’ omdat ik het een heel mooi programma vind. Bijzonder, rauw, open en echt. Ik hoop dat ik met mijn levenservaring en kennis iemand anders kan motiveren en inspireren."

Door: Nationale Zorggids 
Afbeelding: BNNVARA / Skyhigh TV