Nationale Zorggids

Laundry Expert

Laundry Expert
Coevorderweg 14
7783 BE Gramsbergen

Coevorderweg 14
7783 BE Gramsbergen
Telefoon:
085-0030265
Website:
http://www.laundryexpert.nl
E-mail:
info@laundryexpert.nl

Wij helpen zorginstellingen besparen door de inzet van onze uitgebreide kennis, innovatieve producten en wasserijtechnieken. Zo kunt u zorgeloos genieten van schoon wasgoed en linnen voor uw cliënten.

De zoektocht naar uw ideale wasmachine of droger voor uw zorginstelling

U bent op zoek naar professionele wasserij apparatuur voor uw zorginstelling. Maar waar moet u op letten? Hoe wast u efficiënt uw vuile was? Welke professionele wasmachine of droger past het best bij uw bedrijf? Hoeveel ruimte heeft u tot uw beschikking? Op welke manier wilt u uw was drogen?

Dit zijn allemaal vragen die opkomen als u overweegt om nieuwe machines aan te schaffen. Gelukkig zijn wij er voor u om al uw vragen te beantwoorden. Op deze manier wordt er eens voor U gezorgd.

Om de machine te kunnen kiezen die het best bij uw situatie past, selecteren wij op basis van uw verhaal een aantal passende machines die volgens ons het best aansluiten bij uw wensen. Het is ons doel en grote passie om de juiste machine aan de juiste klant te koppelen. Wij geven u dan ook graag vrijblijvend advies.

Hoe was ik efficiënt mijn wasgoed? Als professionele zorginstelling kunt u bijna niet zonder wasserij. Uw clienten kunnen immers niet zonder schone was. Het gaat vaak om persoonlijke eigendommen die belangrijk zijn voor uw cliënt. Daarom is het van groot belang dat u betrouwbare machines heeft staan waar u de was van uw bewoners aan kunt toevertrouwen. Dit voorkomt de onnodige ergernissen en maakt dat een cliënt een goed gevoel aan het verblijf overhoudt.

Deze kleding moet schoon uit de machine komen zonder dat het aan kwaliteit verloren heeft. Daarnaast is het ook fijn dat uw cliënt snel weer kan genieten van zijn schone was. Daarvoor moet het was proces zo effectief mogelijk worden samengesteld. Hoe gaat dit in zijn werk? Hoeveel mag dit kosten?

Onze specialisten geven u graag hierin ondersteuning.

NZG Locatie