NZG Adverteren

De Nationale Zorggids (NZG) is één van de snelst groeiende zorgnieuwssites van Nederland. Onze redactie verzorgt dagelijks een compleet overzicht van actueel zorgnieuws, aangevuld met achtergronden en wetenswaardigheden. Wij richten ons op 'verzorgend en betrokken Nederland,' met oog voor zowel de zorgontvanger als de zorgverlener. 

Naast de reguliere nieuwsgaring bieden wij ook een platform voor het vormen en geven van opinies. Met huis- en gastcolumnisten bieden wij met regelmaat een andere kijk op een actueel onderwerp uit de zorg.

Dat verzorgend en betrokken Nederland ons weet te vinden, blijkt wel uit het feit dat wij genomineerd zijn voor Website van het Jaar 2014 in de categorie Gezondheid & Welzijn. Een nominatie om trots op te zijn! Om nog toegankelijker te zijn, profileren we onszelf ook met regelmaat op beurzen, in kranten, op TV en natuurlijk via Social Media. Zo kwam u ons bijvoorbeeld tegen op de Zorgtotaalbeurs in de Jaarbeurs.

Omdat nationalezorggids.nl naast de voorpagina verdeeld is in verschillende segmenten, kunt u uw bericht zeer gericht uitzetten onder bijvoorbeeld Kraamzorg of Ouderenzorg. Via onze Social Media kanalen hebben wij inmiddels ruim 85.000 relevante volgers en ook hen kunt u via ons bereiken. 

Er zijn verschillende manieren om promotionele ruimte op de Nationale Zorggids in te kopen. Heeft u een specifieke boodschap of wilt u deze slechts een korte periode uiten? Bekijk dan de volgende mogelijkheden:

 

Wilt u gebruik maken van een combinatie van mogelijkheden, voor een langere periode adverteren of wilt u gewoonweg niet kiezen uit de mogelijkheden? Kies dan een NZG-Mediapakket, waarmee u altijd de juiste optie tot uw beschikking heeft.
Liever een persoonlijk aanbod op maat? Neem dan contact met ons op via 050-3173125 of plan een afspraak in met onze accountmanager via 06-20950264. Wilt u uw vraag per e-mail stellen of alvast een vrijblijvende offerte aanvragen, dan kan dit via adverteren@nationalezorggids.nl.

Op al onze leveringen en diensten zijn de algemene voorwaarden van toepassing.