Logo_logo_stichting_all_in_care

De thuiszorgorganisatie Stichting All in Care uit Den Haag is door de rechtbank failliet verklaard. Curator Marc Udink noemt het wegvallen van het AWBZ-contract in 2012 als belangrijkste oorzaak van het faillissement. Dit meldt Skipr.

Het thuiszorgbedrijf leed in 2012 aanzienlijk verlies. De precieze cijfers zijn nog niet bekend, de stichting moet de jaarrekening over 2012 nog indienen. All in Care boekte in 2011 nog een positief resultaat van 364.935 euro tegen over 152.798 euro in 2010. De stichting heeft inmiddels vijfhonderdduizend euro schuld bij PGGM en 850 duizend euro bij de fiscus en enkele kleinere crediteuren. Er wordt onderzoek gedaan naar de kwaliteit van het bestuur.
 
Cliënten merken volgens curator Udink niets van het faillissement. “We werken aan een doorstart die deze week zal plaatsvinden. De zorg is ononderbroken en de personeelsleden werken door gedurende hun opzegtermijn.” Bij All in Care werken 160 zorgverleners en de organisatie heeft 1000 cliënten in de regio Haaglanden.
 
© Nationale Zorggids