Normal_rollator

De service en levering van Wmo hulpmiddelen in de gemeenten Nederweert en Weert zullen vanaf 1 maart 2014 worden verzorgd door Medipoint / Ligtvoet. Dit is de uitkomst van de gehouden Europese aanbesteding. Tot 1 maart wordt de service en levering nog gedaan door Welzorg, de huidige leverancier. Dat meldt de gemeente Weert.

De gemeenten informeren de klanten per brief over deze wijziging van leverancier. De klanten met een Wmo hulpmiddel van Welzorg zullen weinig merken van de verandering; zij behouden het eigen hulpmiddel. Het onderhoud en de reparatie van dit hulpmiddel wordt overgenomen door de nieuwe leverancier.

Cliënten met servicevragen over hun hulpmiddel kunnen terecht bij Medipoint / Ligtvoet. In Weert is een Medipoint / Groene Kruis winkel te vinden op Vogelsbleek 10. De openingstijden van deze winkel zijn maandag tot en met vrijdag van 9:00 uur tot 17:00 uur.

In de gemeenten Nederweert en Weert zijn drie inloopuren. Hier kunnen kunnen klanten met een Wmo hulpmiddel kosteloos terecht voor klein onderhoud, kleine reparaties en vragen.

© Nationale Zorggids