Normal_rollator

Op woensdag 17 september 2014 zal voor de vijfde keer de Rollatorloop van start gaan in het Olympisch Stadion in Amsterdam. De Rollatorloop begint om 14 uur en is gratis toegankelijk voor deelnemers met een rollator. Haal ook Rolympisch goud! 

De Rollatorloop is een initiatief van Buurtzorg Amsterdam in samenwerking met het Olympisch Stadion. Het is een wandeltocht voor iedereen die in het bezit is van een rollator en in staat is om minimaal 400 meter lopend af te leggen. Deelnemers kunnen kiezen voor een afstand van 400, 1000 of 2500 meter. Deze laatste afstanden worden via een route buiten het stadion uitgezet.

De Rollatorloop is een feestelijk evenement en bedoeld voor mensen die in beweging willen komen. Het is bovendien een goede gelegenheid om andere actievelingen te ontmoeten. Het is de vijfde keer dat het evenement georganiseerd wordt. Daarom is besloten de Rollatorloop dit jaar open te stellen voor deelnemers uit het hele land. Belangstellenden kunnen zich, bij voorkeur, vooraf aanmelden door naar het Olympisch Stadion te bellen of te mailen.

© Nationale Zorggids