Logo_logo

Woonzorgcentrum De Vijverhof zet op zaterdag 15 november haar deuren open voor het publiek. Van 12.00 tot 16.00 uur organiseert de instelling een informatiedag. Bezoekers kunnen leren over alle activiteiten en diensten van De Vijverhof en die van haar samenwerkingspartners. Dit meldt De Vijverhof. 

Er wordt een informatiemarkt georganiseerd waarop de bezoekers onder meer het eten uit de keuken van het woonzorgcentrum kunnen proeven en kennis kunnen maken met Tafeltje Dekje. Ook zetten de kapsalon en de pedicure de deuren open. Ook worden er activiteiten georganiseerd, zoals schaken, stijldansen, handwerken en gerofitness. Daarnaast worden er nog diverse andere workshops georganiseerd. 
 
Cliënten met een zorgindicatie worden verzorgd, verpleegd en behandeld in woonzorgcentrum De Vijverhof. Dit doen ze zowel bij de cliënten thuis als in het woonzorgcentrum. Daarnaast verhuurt de instelling ook aan senioren. Het gaat hierbij om woningen met extra veiligheidsvoorzieningen en er is een mogelijkheid voor 24-uurszorg op afroep.  Het woonzorgcentrum stelt zich daarnaast open voor culturele, maatschappelijke en ontspanningsactiviteiten. 
 
© Nationale Zorggids