Logo_zgmeander

Op zaterdag 14 februari organiseert Breehorn, Bruisend Hart Veendam een muzikale middag op Valentijnsdag. Het evenement wordt voor de vierde keer plaats en is bedoeld voor 55-plussers van de wijk Sorghvliet in Veendam. In MFC Breehorn wordt een optreden verzorgd door Wia Buze. Dat meldt de Veendammer.

Buze begon op jonge leeftijd aan haar zangcarrière en won vele prijzen. Zij bracht verschillende albums uit met uiteenlopende muziek, van ballads tot licht klassiek. Maar bovenal is ze een waardig vertegenwoordiger van Groningen en het Gronings, de taal die ze naar eigen zeggen zal blijven zingen tot ze erbij neervalt.

De toegangsprijs is bewust laag gehouden en dat is mede mogelijk gemaakt door de inzet van vele vrijwilligers en stagiaires en door een bijdrage uit het wijkbudget. De toegang tot deze middag kost in de voorverkoop 6,50 euro. Een kopje koffie/thee met iets lekkers en een consumptie met een hapje zijn gratis.

Het programma is van 14.30 – 16.00 uur. De zaal is open vanaf 14.00 uur. Kaarten in de voorverkoop zijn tot 6 februari te koop bij de receptie van scholengemeenschap Winkler Prins, J.G. Pinksterstraat 26 te Veendam (tel. 0598-364656) op werkdagen tussen 9.00 en 15.00 uur. Kaarten aan de kassa kosten 7,50 euro.

© Nationale Zorggids