Logo_logo_logo

Op woensdag 18 november 2015, van 13.30 tot 15.30 uur, organiseert Interzorg Hendrik Kok weer een voorlichtingsbijeenkomst over slechtziendheid bij ouderen die zelfstandig wonen. Deze bijeenkomst is voor iedereen die een oogaandoening heeft en slecht ziet, of verwacht slechter te gaan zien. De bijeenkomst wordt gehouden in het Wilhelmina Ziekenhuis Assen (WZA). De toegang is gratis.

Gespecialiseerd
Interzorg Hendrik Kok is gespecialiseerd in zorg voor slechtziende ouderen. Tijdens de bijeenkomst wordt onder andere informatie gegeven over de verschillende vormen van zorg en begeleiding die Hendrik Kok te bieden heeft. Er wordt ook informatie gegeven over de mogelijkheden om vaardigheden te leren die helpen bij het zo lang mogelijk zelfstandig kunnen blijven leven met slechtziendheid. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor specifieke vragen en problemen die tijdens de bijeenkomst naar voren komen. 

Waarom naar deze voorlichtingsbijeenkomst?
U heeft een oogaandoening en ziet slecht of verwacht dat u slechter gaat zien
U heeft hier praktische problemen mee
U bent op zoek naar hulp en advies
U bent op zoek naar een zinvolle dagbesteding
U wilt vaardigheden leren om de beperkingen te compenseren
U wilt informatie over de mogelijkheden om te wonen in een beschermde omgeving.

Meer informatie en opgave
Opgave voor de voorlichtingsbijeenkomst is mogelijk via het Serviceloket van Interzorg Hendrik Kok, telefoonnummer (0592) 24 20 20, of email: h.loorbach@interzorg.nl. Ook kunt u hier terecht voor meer informatie. Of kijk op www.interzorg.nl.

Hendrik Kok: expertisecentrum voor slechtziende ouderen
Interzorg biedt verschillende vormen van zorg, behandeling, service en wonen in Noord- en Midden-Drenthe. Een van de zorgcentra is Hendrik Kok in Rolde. Hendrik Kok is gespecialiseerd in zorg voor slechtziende of blinde ouderen. Bij mensen thuis, in een willekeurig zorgcentrum of bij Hendrik Kok. Interzorg Hendrik Kok begeleidt slechtziende ouderen en de naasten in hun directe omgeving onder andere met advies, goede voorlichting, training en cursussen. 

© Nationale Zorggids