Normal_kerstmist

Op het menu staat onder andere gevulde parelhoender op een bedje van rode kool,  een salade van geplukt hertenvlees, pruimen cheesecake met advocaatbavarois en vanille-ijs gegarneerd met chocoladesaus. Deze en andere lekkernijen krijgen alle cliënten en hun familie en/of mantelzorgers tijdens de komende kerstdagen aangeboden op alle locaties van Interzorg. Een luxe en uitgebreid kerstdiner, bereid en verzorgd door de koks van Interzorg. Bijzonder is dat ook familie van harte welkom is, want kerst moet je met dierbaren kunnen vieren.

Dat er veel animo voor het kerstdiner is, blijkt wel uit het feit dat -nadat de uitnodigingen waren verstuurd- binnen enkele dagen alle restaurants vol zaten. Wat dit kerstdiner mede bijzonder maakt, is dat cliënten samen met hun familie en/of mantelzorgers van dit luxe kerstdiner mogen genieten. Door een financiële bijdrage van hen is het mogelijk om alle bewoners dit kerstdiner aan te bieden. Uiteraard kan ook in de gezamenlijke huiskamer of het eigen appartement worden gegeten.

“Binnen Interzorg vinden wij het belangrijk dat er aandacht is voor voeding. Deze moet niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook goed van smaak. Daar besteden wij veel aandacht aan en daarom hebben wij in het verleden al meerdere, zogenaamde ‘thema-avonden’ georganiseerd, waar wij cliënten, maar ook mensen uit de wijk, uitnodigen in onze restaurants om bij ons te komen eten. Op deze wijze maken wij van het eten een genietmoment”, aldus Roelof Bos, facilitair leidinggevende en kok.

Afgelopen jaar behaalden alle locaties van Interzorg het Keurmerk Veiligvoedsel.nl. Interzorg mag zich zelfs een jaar lang de ‘Beste Zorggroep’ van Nederland noemen. Stichting Veiligvoedsel.nl maakt zich sterk voor werkbare voedselveiligheid op basis van het juiste gedrag van medewerkers. Het Keurmerk Veiligvoedsel.nl betekent dat een organisatie in staat is kwalitatief goed eten te bieden aan cliënten. De cliënten en afnemers krijgen hierdoor de garantie voor veilig en lekker eten.

Interzorg biedt verschillende vormen van zorg, behandeling, service en wonen. Thuis of op één van de negen locaties in Noord- en Midden-Drenthe: Anholt, De Driemaster, Hendrik Kok, De Hoprank, De Hullen, Kornoeljehof, Nieuw Graswijk, De Slingeborgh en De Wijde Blik. De zorgcentra staan middenin de Drentse samenleving, de deuren staan altijd open voor iedereen. Net als cliënten en hun familie, kunnen ook wijkbewoners gebruikmaken van de verschillende faciliteiten die op de locatie geboden worden, zoals het sfeervolle restaurant en de vele activiteiten.

(Dit is een advertorial)