Foto: Allegoeds Vakanties

Je wilt de tijd kunnen nemen voor de mensen die je verzorgt, voor een praatje of een uitstapje. Want heb jij niet ooit gekozen voor een beroep in de zorg omdat je mensen de aandacht wil geven die ze verdienen? Vrijwilligers bij Allegoeds Vakanties krijgen daarvoor alle ruimte. En dat waarderen onze vrijwilligers net zo erg als onze gasten; ouderen met een veelal fysieke beperking.

Vakanties voor ouderen
Een vakantie doet ouderen goed! Tijdens een vakantie ontmoeten ze nieuwe mensen en kunnen ze heerlijk ontspannen. Ook blijkt dat na afloop evt. gevoelens van eenzaamheid af nemen en dat de drempel lager is om met anderen in contact te komen. Een vakantie geeft ze ook nieuwe energie, zodat ze eenmaal thuis er weer even tegenaan kunnen, ondanks een eventuele beperking.

Persoonlijke aandacht
De vrijwilligers van Allegoeds Vakanties gaan ervoor om gasten een plezierige vakantie te  bezorgen. Het belangrijkste daarbij is persoonlijke aandacht: een luisterend oor, samen een spelletje doen of mee met een uitstapje. Onze gasten bepalen daarbij zelf het tempo. Tijdens de vakanties bieden vrijwilligers de zorg en begeleiding die onze gasten nodig hebben.

We zoeken jou
Als vrijwilliger bij Allegoeds zet je je in voor ouderen. Veel van hen hebben een fysieke beperking of ervaren in hun dagelijks leven gevoelens van eenzaamheid. Door jouw bijdrage kun je veel betekenen in het leven van ouderen.

  • Ik heb hart voor ouderen
  • Ik ben werkzaam (geweest) in de zorg
  • Ik ga er graag even tussenuit

Ja, dit is echt iets voor mij! Ga naar www.zininvrijwilligerswerk.nl  en bekijk al onze vacatures en vraag informatie aan!
 

(Advertorial)