Logo_smienk

De markt voor gebruikte trapliften groeit hard. In 2013 begon Erik Smienk met de inkoop van tweedehands trapliften, waarna deze geheel gereviseerd en vervolgens bij consumenten teruggeplaatst worden. Het voordeel voor de klant? Een tot wel 50 procent goedkopere traplift! Het bedrijf is inmiddels uitgegroeid naar een succesvolle onderneming met ruim 45 medewerkers.

Het in Nunspeet gevestigde Smienk Trapliften speelt in op de groeiende behoefte van de wens van veel ouderen en mensen met een mobiliteitsbeperking om langer zelfstandig thuis te kunnen blijven wonen, zonder daarvoor te veel te hoeven betalen. De overheid stimuleert het langer thuis blijven wonen ook, maar geeft aan de andere kant tegenstrijdige signalen door steeds minder subsidie te geven en andere mogelijkheden te bieden om de kosten redelijk te houden. De aanschaf van een gebruikte traplift ligt daarmee voor de hand en een dergelijke traplift is bovendien aanzienlijk sneller te plaatsen dan een traplift via de reguliere weg, die tot wel zes weken of langer in beslag kan nemen.

Goedkoop én duurzaam
Dat goedkoop en duurzaam wel degelijk hand in hand kunnen gaan, bewijst Smienk Trapliften dagelijks. Door gebruikte trapliften in te kopen en deze voor een nieuw leven klaar te maken, wordt immers voorkomen dat kostbare materialen al na enkele jaren op de schroothoop belanden en hoeven geen nieuwe energie en grondstoffen in de productie van een nieuwe traplift gestoken te worden. Smienk Trapliften is inmiddels uitgegroeid tot de grootste leverancier van gebruikte trapliften in Nederland. Ook België en Duitsland zullen binnenkort worden veroverd.

Veel voordelen voor gebruikers
Voor gebruikers biedt een gebruikte traplift veel voordelen:

  • Tot maar liefst 50 procent besparing op de aanschaf van een traplift
  • Thuis blijven wonen in de vertrouwde omgeving
  • Geen hoge verhuis- of verbouwingskosten
  • Alleen gebruikte trapliften van gerenommeerde merken
  • 5 jaar garantie in combinatie met onderhoud
  • Landelijke 24/7-service
  • Spoedlevering binnen 48 uur mogelijk
  • Zowel kopen als huren van gebruikte trapliften mogelijk
  • Gebruikte trapliften in de praktijk

Voordat een gebruikte traplift geplaatst wordt, is deze eerst vakkundig getest en gereviseerd. Uiteraard is ook het onderhoud en service onderdeel van het totaalpakket. Bekijk hier een korte bedrijfspresentatie waarin alle facetten van het proces van aanschaf van een gebruikte traplift belicht worden.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor u of een van uw klanten? Neem geheel vrijblijvend contact op met Smienk Trapliften voor een advies op maat.

(Dit is een advertorial van Smienk Traplifen)