Normal_forever_young_festival_cinnovate_hoofdsponsor-1

Op woensdag 23 augustus vindt het nieuwe, gratis en jaarlijks terugkerende Forever Young Festival voor alle senioren van Nederland plaats op de Esplanade in Almere. Ouderen kunnen er genieten van muziek, theater, workshops, spel en beleving. Op het programma staan bovendien bekende zangers, dansers, muzikanten, cabaretiers en acteurs. Dat meldt Forever Young. 

Willeke Alberti, Jan Vayne, Laura Fygi en Anita Meyer. Maar ook Dixieland bands, Jazz en vele andere namen passeren de revue. De initiatiefnemers van Forever Young beloven een geweldige belevenis voor alle bezoekers en de entree is helemaal gratis inclusief enkele consumpties.

Het festivalterrein heeft ruim acht locaties waar verschillende optredens en activiteiten plaatsvinden. Bijna alles is overdekt en biedt ruim plaats voor mensen met een beperking. Alle activiteiten zijn erop gericht om maximaal tiendzuiend senioren de dag van hun leven te geven. Een dag waarop men de hele dag weer ervaart waarom het leven leuk is, dat er ondanks beperkingen toch een heleboel mogelijk is. Het doel van het festival? Laten zien dat niemand alleen is want ze hebben elkaar. De hele dag staat in het teken van elkaar ontmoeten en vriendschappen bouwen.

De entree voor het Forever Young Festival is gratis maar alleen toegankelijk voor senioren van 65 jaar of ouder. Iedere senior mag een mantelzorger, familielid of zorgverlener (18+) meenemen voor de begeleiding.

Door: Redactie Nationale Zorggids