Normal_politie__auto

Een  85-jarige vrouw is afgelopen weekend ernstig gewond geraakt bij een mislukte straatroof in Eindhoven. De recherche is een uitgebreid onderzoek gestart om de dader van deze actie zo snel mogelijk op te pakken. Dit meldt de Politie. 

De vrouw werd zaterdagavond rond 19.00 overmeesterd door een onbekende man. Ze raakte flink gewond aan haar hoofd omdat de dader daar meerdere keren tegenaan schopt. Haar belager ging er vervolgens vandoor en liet de vrouw achter op het wegdek. Hij nam niets mee. Het slachtoffer gilde en riep om hulp. Die vond zij in de vorm van een vrouw en haar dochter die eerste hulp boden aan de bloedende vrouw. Daarna is ze direct naar het ziekenhuis overgebracht.

De recherche neemt de zaak hoog op: "Het is verschrikkelijk wat deze vrouw is overkomen. Het gevoel van veiligheid is een onschuldige vrouw afgepakt door deze laffe actie. Wij doen er alles aan om de dader op te sporen en roepen iedereen op om informatie met ons te delen", zo laat de recherche in Eindhoven weten. De politie deelt een foto van het slachtoffer om de ernst van de zaak te onderstrepen. Op de foto is goed te zien hoe ernstig de vrouw is toegetakeld. 

Door: Redactie Nationale Zorggids