Normal_ouderen

Onze zorgvilla’s, verdeeld over heel Nederland, kenmerken zich door hun kleinschalige en huiselijke opzet, waarbijelke villa zijn eigen sfeer, kenmerken en accenten heeft. De appartementen mogen naar eigen smaak en stijl ingericht. Samen met de bewoners en een fantastisch zorgteam wordt een echt huishouden gerund.

Écht thuiskomen

De zorgvilla's van Stepping Stones bieden ouderen met geheugenproblematiek een warm, veilig en sfeervol thuis. Hoe wij dit doen? Door het welzijn van de bewoners centraal te stellen en de zorg en dagindeling af te stemmen op persoonlijke wensen en behoeften. Dit noemen wij belevingsgerichte zorg. Hierdoor voelen bewoners zich al snel thuis en dat maakt de overgang een stuk gemakkelijker. Daarnaast werken wij met een vast zorgteam, herkenbaarheid is namelijk erg belangrijk voor mensen met dementie.

Persoonlijke dementiezorg

Tijd, aandacht en zorg worden gegeven door een vast zorgteam, om u als bewoner, maar ook uw familie goed te leren kennen. Hierdoor zijn wij in staat de best passende zorg mogelijk te bieden. Een warm thuis waar je jezelf kunt zijn.

"Door de mensen die bij ons komen wonen écht goed te leren kennen, kunnen wij rekening houden met persoonlijke wensen en gewoontes. Slaapt iemand graag uit? Geen enkel probleem! Houdt iemand van wandelen? Dan gaan we er samen op uit. Liever 's avonds douchen dan in de ochtend? Dan maken we daar tijd voor. zo houdt iemand de regie over zijn eigen leven en kan dagelijks de dingen doen die hij of zij prettig vindt",  aldus Clara Bultman, locatiemanager van zorgvilla Marianna in Apeldoorn

Kom langs voor een bezoek

De keuze voor een geschikte woonomgeving is een zorgvuldig proces. Wij begeleiden en adviseren u graag. U bent van harte welkom voor een kop koffie en rondleiding. Bekijk de website voor meer informatie en het maken van een afspraak.

(Dit is een advertorial van Stepping Stones Home & Care)