Normal_politiebordje_politie

De politie is op zoek naar de man die op vrijdag 20 december een 93-jarige vrouw uit Tilburg van haar tas beroofde. De slechtziende vrouw liep met haar tas om haar arm achter haar rollator over de Ringbaan-West in de richting van winkelcentrum Westermarkt om medicijnen te halen. Op de brug richting de moskee, greep een man haar tas. Dit meldt de politie.

Rond een uurtje of 10.00 liep de hoogbejaarde vrouw over de brug. Toen zij vlakbij de trap liep, merkte ze dat er een blanke man van rond de 25 tot 30 jaar vlak achter haar liep. Ineens voelde het slachtoffer een flinke ruk aan haar tas, waardoor zij ten val kwam. Ze bleef zeer emotioneel met een pijnlijke schouder achter. De dader rende met haar donkerbruine stoffen tas de trap af. Pas toen de vrouw thuis was, heeft ze een kennis gevraagd de politie te bellen.

Voordat de vrouw werd beroofd, fietste er een oudere man langs dezelfde trap als de dader nam. Er reden volgens het slachtoffer ook veel auto’s over de brug. Op het moment dat het gebeurde hoorde zij zelfs een auto claxonneren. De politie is op zoek naar getuigen die hier rond dit tijdstip waren. Melding hierover kan gemaakt worden via 0900 – 88 44 of anoniem via 0800 – 7000 of via het Politie WhatsApp-nummer 06 – 1220 7006.

Door: Nationale Zorggids