Bos en Meerzicht

Tegenwoordig is er veel vraag naar kleinschalig wonen in Friesland. Herkenbaarheid, huiselijkheid en privacy zijn belangrijke waarden wanneer ouderen in een zorgvoorziening wonen. Bij kleinschalig wonen lijkt de woonvorm zoveel mogelijk op thuis. De betrokkenheid van partners, kinderen, andere familieleden en vrienden speelt een grote rol in deze vorm van zorg. Kleinschalig wonen betekent wonen in een kleine groep. Samen met het team van vaste medewerkers vormt de groep een eigen huishouden. In een kleinschalige woonvoorziening staat een gemeenschappelijke woonruimte centraal. Alles draait om het thuisvoelen. 

Wonen in rust en vrijheid

Bos- en Meerzicht is gelegen in het kleine, Friese dorp Oudemirdum. Hierdoor heeft het een prachtige landelijke en bosrijke omgeving. De omgeving kan het beste worden samengevat met de woorden rust, natuur en privacy. Het gebied is afwijkend van de rest van Friesland dankzij de combinatie van bos en water. Ons verzorgingstehuis is gelegen op een rustige plek. U kunt hier in alle rust en vrijheid wonen.   
 

Onze missie en visie

Bij Bos- en Meerzicht staat gastvrijheid centraal, bij binnenkomst geven wij u een warm welkom. Wij geloven dat dit het verschil kan maken in de beleving van onze bewoners, gasten en families. Het kan bijdragen aan een sneller herstel, een veilige omgeving, prettig verblijf en keuzevrijheid. Bij Bos- en Meerzicht beschikken wij over een vast team van verzorgende IG-ers en verpleegkundigen. Onze verzorgers zijn allemaal zeer goed opgeleid, vriendelijk en sociaal. Bij ons krijgen de bewoners altijd persoonlijke begeleiding en elke dag is een leuke beleving. Zo worden er wekelijks veel leuke en gezellige activiteiten georganiseerd, waar iedereen aan mee kan doen. 
 
Onze organisatie is er op gericht dat er kan worden meebewogen met uw wensen en toename of verandering van zorgvragen. Eigen regie, authenticiteit, gastvrijheid, warmte en gezelligheid zijn naast het leveren van aansluitende zorg en service, de waarden van Bos- en Meerzicht. Onze missie is dat iedereen kan zijn wie hij of zij wil zijn. Bij ons kunt u wonen naar eigen wensen en tevredenheid. Het wonen en het welzijn staan bij ons voorop.  
 

Particuliere zorgvoorziening 

Bos- en Meerzicht is een particuliere ouderenzorg voorziening. Wij beschikken over 34 appartementen die geschikt zijn voor één of twee personen. Dit betekent dat u eventueel met uw partner samen zou kunnen blijven wonen. Iedereen is bij ons welkom. Of u nu weinig zorg of intensieve, professionele zorg nodig heeft. Ook voor een tijdelijke opname is onze voorziening geschikt. Voor deze vorm van zorg kunt u gebruik maken van ons zorghotel. Alle disciplines komen bij ons in huis en met elkaar kunnen we door korte lijntjes een ieder de optimale deskundige zorg leveren. 
 
Meer weten over Bos- en Meerzicht? Raadpleeg onze website www.bosenmeerzicht.frl of bel ons op 0514 – 572 040.