Ouderenorganisatie: Laatste kans voor ondertekenen pensioenpetitie

Helpt u mee om het aantal ondertekeningen van deze petitie zo hoog mogelijk te krijgen? Nog een paar dagen en dan biedt de Seniorencoalitie haar pensioenpetitie aan aan de Tweede Kamer. "Als u nog niet heeft getekend, doe dat dan nog snel." Dat meldt ANBO.

Met de petitie ‘Pas de pensioenwet aan’ vragen ANBO, KBO-PCOB, Koepel Gepensioneerden en NOOM om aanpassingen in de nieuwe pensioenwet, namens alle ondertekenaars en de half miljoen leden van de organisaties. De Seniorencoalitie vindt dat er op een aantal essentiële punten aanpassingen moeten worden doorgevoerd.

De bestuurders van de Seniorencoalitie gaan dinsdag 6 september naar Den Haag om alle handtekeningen te overhandigen aan de voorzitter van de vaste Kamercommissie Sociale Zaken en Werkgelegenheid en de woordvoerders van de politieke partijen.

Kom naar Den Haag

De Tweede Kamer debatteert op 12 september voor de eerste keer over het wetsvoorstel voor een nieuw pensioenstelsel. Dat debat is openbaar en dus voor iedereen toegankelijk. Het biedt een mooie gelegenheid om onze volksvertegenwoordigers te laten zien hoe senioren denken over de nieuwe wet. Als u in de gelegenheid bent, kom dan vooral naar Den Haag.

Teken de petitie vóór 6 september

Als u de petitie nog niet heeft getekend, dan heeft u dus nog een paar dagen de tijd. Hoe meer handtekeningen, hoe meer indruk we kunnen maken in Den Haag.

Teken de petitie hier.

Door: Nationale Zorggids