Normal_kazerne_ridderkerk

In het eerste kwartaal van 2018 gaat Teamwerk Zorg samen met Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond een dagbesteding locatie openen in Ridderkerk!

Teamwerk Zorg is een organisatie die passende dagbesteding biedt aan mensen met een beperking.Wij hebben als visie dat iedere doelgroep kan participeren binnen de maatschappij als het om werken gaat. Echter is een passende werkplek nodig om ieder unieke persoon in zijn of haar kracht te zetten. Vanuit dit perspectief kijkt Teamwerk Zorg naar unieke, leuke, maar vooral geschikte werkplekken/locaties om dagbesteding aan te bieden aan onze cliënten.

In de regio Rijnmond zijn er diverse gesprekken gevoerd met de Veiligheidsregio Rotterdam Rijnmond (VRR) waar onder andere de brandweer onder valt. Deze nieuwe partner vervult een erg grote en belangrijke maatschappelijke rol en gaat samen met Teamwerk Zorg weer een nieuwe stap verder zetten. Teamwerk Zorg en de VRR gaan een samenwerking met elkaar aan om de doelgroep met dagbesteding indicatie een unieke en vooral leuke werkplek te bezorgen.

De ambitie is uitgesproken om met deze twee partijen binnen een aantal jaar diverse kazernes in de regio Rotterdam-Rijnmond klaar te stomen om een groep cliënten zinvolle dagbesteding aan te bieden. Het is de bedoeling dat de kazerne Ridderkerk in het eerste kwartaal van 2018 als pilot operationeel gaat. Binnen deze kazerne komt een Facilitair Team te werken, waarbij er zo’n zes tot acht cliënten dagelijkse een vaste rol gaan krijgen binnen deze locatie onder begeleiding van Teamwerk Zorg. De cliënten krijgen een divers werkprogramma aangeboden, waarbij iedereen op zijn of haar eigen wijze invulling aan kan geven. Het motto hierbij is dat iedere dag weer een feest moet zijn om te mogen werken!

De werkzaamheden zijn erg divers zoals interieur verzorging, gastheer/vrouw, onderhoudswerkzaamheden en uiteraard het blinkend houden van de brandweerwagens. Iedere dag gaat dus een unieke werkervaring worden, waardoor het leuk is om te werken en te leren.

  • Heb je een indicatie voor dagbesteding, of ken je iemand die dit heeft?
  • Woon je in Ridderkerk of in de regio?
  • En is het altijd al een droom geweest om bij de brandweer te werken?
  • Wie weet kun jij binnenkort op de kazerne ook aan de slag!


Laat snel je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op! Teamwerk Zorgt.a.v. Brandweer Ridderkerk. Bezoekadres: Verrijn Stuartlaan 282288 EL RijswijkPostadres: Postbus 12292280 CE RijswijkTel: 070-8008020Mail: zorg@team-werk.nl http://www.teamwerkzorg.nl/

(Dit is een advertorial)