Normal_down_beperking_handicap

Het landelijke bureau van de vereniging dóór en vóór mensen met een verstandelijke beperking, LFB, trekt vanaf 1 november 2021 in bij kennisorganisatie voor langdurende zorg Vilans. Beide organisaties zijn vanaf dat moment gevestigd aan de Churchilllaan 11 te Utrecht en zetten zich van daaruit in voor een inclusieve samenleving voor iedereen. Dit meldt Vilans. 

 

“Als kennisorganisatie voor de langdurende zorg willen we dat mensen met beperkingen, chronisch zieken en kwetsbare ouderen zoveel mogelijk het leven kunnen leiden dat hij of zij wenst. Daaraan dragen wij bij met ons kenniswerk. Dat doen we nooit alleen. Samenwerken, partijen verbinden en het proactief inzetten van kennis als innovatiemotor staat daarbij centraal. Daarom is de LFB uiteraard zeer welkom hier op de 12e verdieping", zegt Vilans-bestuurder Erwin Bleumink. 

Win-win

Directeur Ellis Jongerius van de LFB vult aan: “Het is fantastisch dat we de samenwerking met Vilans op deze manier kunnen versterken. Het is voor ons echt een win-win situatie. Wij hopen door onze aanwezigheid op het kantoor van Vilans onze ervaringskennis rond het leven met een beperking op een waardevolle manier in te kunnen zetten. Daarnaast is het voor ons natuurlijk heel fijn om zo’n prettige werkplek te hebben."

Door: Nationale Zorggids