Doe mee met het onderzoek naar hulpmiddelen

Het ministerie van VWS en de VNG laten onderzoek doen naar hoe het gaat met het aanvragen, verstrekken en onderhoud van hulpmiddelen. Omdat Ieder(in) het belangrijk vindt dat hierin zoveel mogelijk ervaringen worden meegenomen, vragen ze jou ook mee te doen en de vragenlijst in te vullen. Dit kan tot 7 oktober. Dat meldt Ieder(in). 

Het onderzoek richt zich op de periode vanaf maart 2021 en verder. Dus heb jij vanaf maart 2021 een hulpmiddel aangevraagd bij je gemeente of ervaring gehad met service of onderhoud ervan? Dan kun je de vragenlijst invullen.

Negatieve en positieve ervaringen zijn welkom

Doel van het onderzoek is zowel om te weten te komen wat niet goed gaat, maar ook wat er wel goed gaat. Zodat duidelijk wordt of de landelijke afspraken over betere toegang tot hulpmiddelen en betere levering, service en onderhoud, in de praktijk ook echt tot de gewenste verbetering leiden en waar (nog) niet.

Het onderzoek kan tot 7 oktober anoniem door jou worden ingevuld. Klik hier om de vragenlijst in te vullen.

Liever telefonisch of op papier meedoen?

Wil je de vragenlijst liever telefonisch met een medewerker afnemen, of op papier invullen? Bel dan naar 088 – 00 23 433. Je kunt aangeven dat je belt voor de Monitor Dienstverlening Hulpmiddelen.

Door: Nationale Zorggids