Johnny de Mol keert terug op tv met Restaurant Misverstand

Johnny de Mol keert in oktober terug op televisie. Op SBS6 zal hij vanaf woensdag 12 oktober te zien zijn met het programma Restaurant Misverstand. Dat bevestigt een woordvoerster van Talpa desgevraagd aan het ANP.

In Restaurant Misverstand runnen relatief jonge mensen met verschillende vormen van dementie gezamenlijk een eetcafé. De meesten hebben geen enkele ervaring in de horeca, maar in voorgaande seizoenen werden zij bijgestaan door chefkok Ron Blaauw en De Mol als presentator.

HLF8

Het is voor De Mol zijn terugkeer op televisie nadat hij eind april in zijn talkshow HLF8 had meegedeeld voorlopig te stoppen met het presenteren van die show. Dat deed de 43-jarige presentator na een nieuwe beschuldiging van wangedrag. Deze anonieme aangifte volgde op een eerdere aangifte van De Mols ex Shima Kaes, die hem beschuldigt van mishandeling tijdens hun relatie in 2015.

De presentator heeft de beschuldigingen van Kaes altijd ontkend. De aantijgingen die in april tegen hem gedaan werden, noemde hij eveneens "vals". Het Openbaar Ministerie doet in beide zaken nog onderzoek.

Door: ANP