Normal_rss_entry-257185

Een van de slachtoffers in de omvangrijke zedenzaak in Zeeland heeft verklaard dat zij vanaf haar zestiende levensjaar zo'n driehonderd keer is misbruikt door vreemde mannen. Hoofdverdachte in de zaak, Pascal P., de vriend van haar moeder, nam haar drie zomers lang mee naar een parkeerplaats bij de Kreekraksluizen, waar mannen haar misbruikten, op uitnodiging van P.. Dat heeft het slachtoffer verklaard in het vooronderzoek in de zaak.

Ook zou P. haar hebben meegenomen naar vier verschillende parenclubs in België. Ook daar moest zij seks hebben met mannen, soms met meerderen gelijk. P. bepaalde met wie, aldus de verklaring van de inmiddels 20-jarige vrouw. Het slachtoffer schat dat zij zo'n vijftig keer naar dergelijke clubs is meegenomen. P. zou haar hebben gedrogeerd om het misbruik te vergemakkelijken. Haar moeder, Tanja D., is op de hoogte geweest van wat haar overkwam, zo heeft zij verklaard. De vrouw zou ook enkele malen mee zijn gegaan naar de parenclubs.

P. en D. staan vrijdag terecht voor de rechtbank in Middelburg. De zaak draait overwegend om het jarenlange misbruik van de twee dochters van D. en de seksuele exploitatie van hen.

Achtste levensjaar

Het slachtoffer is volgens haar verklaring vanaf haar achtste levensjaar seksueel misbruikt door P. Op zeker moment zou dit misbruik dagelijks hebben plaatsgevonden. "Mijn moeder wist het gewoon", aldus haar door de rechtbank geciteerde verklaring. "Ze heeft gezegd dat ze er niks aan kon doen om het tegen te gaan. Ze vond het niet leuk."

P. ontkent dat er door anderen is betaald om seks te hebben met de dochters van D.

Het Openbaar Ministerie verdenkt P. tevens van seksueel misbruik van twee andere meisjes, onder wie een vriendinnetje van een van de dochters van D.

Door: ANP